Είμαστε πάντοτε δίπλα σας

Στη AppSoft, δέσμευσή μας αποτελεί η γρήγορη και αποτελεσματική διευθέτηση των αιτημάτων και των προβλημάτων σας. Με συνέπεια και υπευθυνότητα, παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών υποστήριξης που προσαρμόζονται εύκολα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της εγκατάστασής σας.

Ανεξαρτήτως του μεγέθους ή του τομέα δραστηριοποίησης της επιχείρησής σας, τα πολύπειρα και ειδικά καταρτισμένα στελέχη του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών της AppSoft, βρίσκονται πάντοτε στη διάθεσή σας για να καταγράψουν τις ανάγκες σας και να δρομολογήσουν άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για την ικανοποίησή τους.

Τηλεφωνική υποστήριξη

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για θέματα που προκύπτουν στο πλαίσιο της καθημερινής σας λειτουργίας και χρήζουν άμεσης επίλυσης. Οι άνθρωποί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και έγκυρα.


Απομακρυσμένη υποστήριξη

Λάβετε βοήθεια για πολύπλοκα ζητήματα, μέσω απευθείας πρόσβασης των ανθρώπων μας στις οθόνες του συστήματός σας. Εκμεταλλευθείτε τη συγκεκριμένη δυνατότητα, καλύπτοντας ακόμη και ανάγκες εκπαίδευσης ή παραμετροποίησης της εφαρμογής.


On-site υποστήριξη

Επιλέξτε υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχονται στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας και περιλαμβάνουν ανάλυση αναγκών, εκπαίδευση εργαζομένων, καθώς ακόμη και εργασίες παραμετροποίησης.


Κατεβάστε :


Επικοινωνήστε μαζί μας !