Η επιχείρησή σας σε κίνηση.

enterprise-mobility-soft1360

Τρέξτε την επιχείρησή σας από παντού με την πρωτοποριακή λύση mobility της SoftOne. Βοηθήστε τους εργαζομένους σας να γίνουν πιο παραγωγικοί από όπου και αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε φορητής συσκευής. Η εφαρμογή Soft1 360 αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποί σας εργάζονται, συνδέονται και επικοινωνούν με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες σας.
 
Το Soft1 360 ενισχύει την αμεσότητα πρόσβασης, καθώς και την ευελιξία χρήσης κρίσιμων δεδομένων της επιχείρησής σας. Σε πλήρη ολοκλήρωση με την κεντρική μηχανογράφηση, επεκτείνει ουσιαστικά την «εμβέλεια» του Soft1 ERP Series 5, επιτρέποντάς σας την απομακρυσμένη πρόσβαση και χρήση του οποιαδήποτε στιγμή, μέσω οποιασδήποτε συσκευής!
 
Η εφαρμογή προσαρμόζεται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη, ανάλογα με το ρόλο του στην επιχείρηση, επιτρέποντας στα στελέχη σας να λειτουργούν αποτελεσματικά, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου.
 
Η λύση Soft1 360 μπορεί να αξιοποιηθεί από όλες τις εγκαταστάσεις Soft1 Series 5, ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας τους (on-premise ή cloud).


Oλα είναι έτοιμα για σας από τη SoftOne! Χωρίς να απαιτούνται ειδικές εγκαταστάσεις ή άλλος πρόσθετος εξοπλισμός, με κεντρικό έλεγχο δικαιωμάτων πρόσβασης και με εξαιρετικά απλές εργασίες παραμετροποίησης.Τα στελέχη της επιχείρησης σας μπορούν τώρα:

  • να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα της επιχείρησης από παντού, με κάθε συσκευή.
  • να ανταποκρίνονται πιο άμεσα σε ανάγκες πελατών.
  • να εκμεταλλεύονται πληροφορίες για πιο γρήγορες και σωστές αποφάσεις, να διεκπεραιώνουν με πιο ευέλικτο τρόπο τις εργασίες τους.

Κατεβάστε την mobile εφαρμογή Soft1 360Δείτε Επίσης :

Icon

Soft1 Web & Mobile 911 KB 63 downloads

Soft1 Web & Mobile …