Αυξήστε την αποτελεσματικότητά σας

Ενισχύστε την ομάδα των πωλητών σας, προσφέροντάς τους όλα όσα χρειάζονται για να βελτιώσουν την καθημερινή τους απόδοση. Το Soft1 SFA αποτελεί μια σύγχρονη mobile λύση που αυτοματοποιεί όλες τις διαδικασίες των πωλήσεων της επιχείρησής σας, βοηθώντας σας να μην χάνετε καμία ευκαιρία πώλησης.

Εύκολη στη χρήση και με πλήθος λειτουργιών, η εφαρμογή Soft1 SFA υποστηρίζει πλήρως την εργασία των πωλητών σας όταν βρίσκονται εν κινήσει, περιορίζοντας σημαντικά τον κύκλο της πώλησης. Με το Soft1 SFA, οι πωλητές σας έχουν στη φορητή τους συσκευή, σε πραγματικό χρόνο, όλη την απαραίτητη πληροφόρηση ώστε να πετυχαίνουν περισσότερες πωλήσεις, ταχύτερα.

Συνδεθείτε κι εσείς με τους πελάτες σας και ανταποκριθείτε πλήρως στις προσδοκίες τους, περιορίζοντας ταυτόχρονα το κόστος της διαδικασίας πώλησης.


Πραγματοποιήστε περισσότερα

Αξιοποιήστε πλήρως το χρόνο που ξοδεύετε εκτός γραφείου. Ανατρέξτε κάθε στιγμή σε σημαντικά δεδομένα όπως η οικονομική καρτέλα πελάτη, η ενηλικίωση υπολοίπου, ο κύκλος εργασιών κ.α. για να μετρήσετε την απόδοση των πωλήσεων ανά πελάτη ή / και προϊόν. Δείτε την εξέλιξη των leads, εντοπίστε νέες ευκαιρίες πωλήσεων και κλείστε περισσότερες συμφωνίες σε κάθε επίσκεψη.

Καταπλήξτε τους πελάτες σας

Συνδυάστε τις διαθέσιμες πληροφορίες πελατών με δεδομένα πωλήσεων. Παρουσιάστε το κατάλληλο προϊόν στον κατάλληλο πελάτη, την κατάλληλη στιγμή και λάβετε περισσότερες παραγγελίες. Πραγματοποιήστε περισσότερες επισκέψεις και πωλήσεις, σε λιγότερο χρόνο, ανταποκρινόμενοι αποτελεσματικά στα αιτήματά των πελατών σας.

Εργαστείτε από όπου κι εάν βρίσκεστε

Το Soft1 SFA λειτουργεί σε κάθε φορητή συσκευή ώστε να μπορείτε να ανατρέχετε σε προϊόντα και δεδομένα πελατών, να βάζετε παραγγελίες, να τιμολογείτε και να κάνετε εισπράξεις όταν είστε εν κινήσει. Παράλληλα, διασυνδέεται εύκολα με φορητούς σαρωτές barcode, αλλά και ασύρματους εκτυπωτές για να εκδίδετε -επιτόπου- αποδείξεις για τις συναλλαγές σας.


Πετύχετε περισσότερες πωλήσεις, πιο γρήγορα

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο κλείσιμο πωλήσεων παρά στην αναζήτηση emails ή τη σύνταξη αναφορών. Διαχειριστείτε παραγγελίες, ιστορικό, στατιστικά πωλήσεων, πληροφορίες πελατών, και δείτε τιμές και αποθέματα προϊόντων οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή. Προτείνετε και καταχωρήστε παραγγελίες, εφαρμόστε εκπτώσεις, υλοποιήστε cross-sell και up-sell πωλήσεις.

Αυτοματοποιήστε το merchandising

Καταγράψτε τις πληροφορίες που συλλέγετε στα σημεία πώλησης, απευθείας στο tablet ή το smartphone σας. Προγραμματίστε εύκολα τις επισκέψεις σας σε πελάτες. Καταγράψτε τα αποθέματα των προϊόντων, προτείνοντας έγκαιρα την αναπλήρωσή τους. Καταχωρίστε τις τιμές του ανταγωνισμού, διαχειριστείτε ερωτηματολόγια και διεξάγετε επιτόπου έρευνες αξιολόγησης.

Προγραμματίστε καλύτερα τη δουλειά σας

Ξεχάστε τις χειρόγραφες καταχωρήσεις. Αυτοματοποιήστε τις καθημερινές σας εργασίες, μεγιστοποιώντας τις πωλήσεις στον τομέα ευθύνης σας. Σχεδιάστε καλύτερα το πλάνο των επισκέψεών σας, περιορίζοντας το χρόνο και τα έξοδα των μετακινήσεων. Πραγματοποιήστε check-in σε κάθε επίσκεψη, καταγράφοντας αυτόματα την τοποθεσία και τις ενέργειές σας, στο Soft1 ERP Series 5.


Κατεβάστε την mobile εφαρμογή Soft1 SFA