Διαχείριση μισθοδοσίας, εύκολα και απλά

H εφαρμογή Soft1 Μισθοδοσία ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο και σε διαρκή βάση, όλες τις διατάξεις νόμων και φορολογικών υποχρεώσεων σχετικά με τη μισθοδοσία εργαζομένων, όσο περίπλοκες και εάν είναι αυτές. Η ευκολία χρήσης, η ακρίβεια των υπολογισμών και οι μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης, καθιστούν την εφαρμογή ένα σημαντικό εργαλείο για τη λειτουργία κάθε σύγχρονης επιχείρησης.


Η εφαρμογή μισθοδοσίας του Soft1 Series 5 περιλαμβάνει ολοκληρωμένο αρχείο εργαζομένων, με απεριόριστες δυνατότητες καταχώρησης μισθοδοτικών και προσωπικών στοιχείων, ενώ παρακολουθεί και όλες τις σχέσεις εργασίας. Επιπλέον, σε συνεργασία με την ενότητα Soft1 Business Processes, υποστηρίζει τη διεκπεραίωση λειτουργιών διαχείρισης προσωπικού (Human Resources Management).

Ολοκληρωμένο σύστημα μισθοδοσίας


Το Soft1 Series 5 αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που «μεταφέρει» τις δαπάνες μισθοδοσίας στην ενότητα δαπανών της Εμπορικής Διαχείρισης, δίνοντας τη δυνατότητα δημιουργίας ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων, προβλέψεων, αλλά και αποτύπωσης των δαπανών εργασίας στο cash flow της επιχείρησής σας.

Αποκτήστε όλη τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε με ένα αυτοματοποιημένο, εύκολο στη διαχείριση σύστημα μισθοδοσίας. Απλοποιήστε και εξορθολογήστε τις διαδικασίες μισθοδοσίας της επιχείρησής σας.

Η εφαρμογή Soft1 Μισθοδοσία προσαρμόζεται απόλυτα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις, τόσο μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, όσο και πολύπλοκων μεγάλων εταιρειών, καλύπτοντας με ευκολία ακόμη και τις πιο σύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες.

Ολοκληρωμένο αρχείο εργαζομένων με απεριόριστες δυνατότητες καταχώρησης μισθοδοτικών και προσωπικών στοιχείων και εγγράφων ανά εργαζόμενο, Αναλυτική παρακολούθηση ιστορικότητας όλων των μισθολογικών στοιχείων.


Ολοκληρωμένο αρχείο εργαζομένων με απεριόριστες δυνατότητες καταχώρησης μισθοδοτικών και προσωπικών στοιχείων και εγγράφων ανά εργαζόμενο, Αναλυτική παρακολούθηση ιστορικότητας όλων των μισθολογικών στοιχείων


Δείτε επίσης :

Icon

Soft1 myWorkplace 993 KB 81 downloads

Soft1 myWorkplace …
Icon

Soft1 – Μισθοδοσία 1 MB 56 downloads

Soft1 – Μισθοδοσία …