Πραγματοποιήστε τις τραπεζικές σας συναλλαγές μέσα από το Soft1


Αναπτύξτε τη δυναμική της επιχείρησής σας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που σας προσφέρει η νέα, πρωτοποριακή λειτουργία τραπεζικής διασύνδεσης του λογισμικού Soft1.

Με το Soft1 FinTech, μπορείτε να συνδέεστε με το σύστημα e-banking της τράπεζάς σας και να πραγματοποιείτε online εισπράξεις, πληρωμές και μεταφορές χρημάτων, να ελέγχετε το υπόλοιπο και τις κινήσεις των λογαριασμών σας απευθείας μέσα από το Soft1!Διαχειριστείτε τους τραπεζικούς σας
λογαριασμούς μέσα από το Soft1

Με το Soft1 FinTech, συνδέεστε με ασφάλεια με την τράπεζά σας, χρησιμοποιώντας απλά τους κωδικούς e-banking που διαθέτετε.

Η ενότητα Soft1 FinTech εμφανίζει όλους τους λογαριασμούς όψεως της επιχείρησής σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα συγχρονισμού τους με τους χρηματικούς λογαριασμούς του Soft1.

Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να προβάλλετε το υπόλοιπο και τις κινήσεις κάθε λογαριασμού (για όποιο διάστημα επιθυμείτε) μέσα από το εμπορικό σας λογισμικό!

Ενημερώστε αυτόματα το Soft1
με τις τραπεζικές σας συναλλαγές

Αξιοποιώντας το Soft1 FinTech, μπορείτε να ενημερώνετε εύκολα και γρήγορα το λογισμικό σας, για κάθε τραπεζική συναλλαγή, όπως πχ ένα έμβασμα πελάτη ή ένα τραπεζικό έξοδο.

Με λίγα μόνο κλικ, το Soft1 FinTech δημιουργεί αυτόματα τις σχετικές εγγραφές στο Soft1 βάσει έγκυρων στοιχείων που προέρχονται από την τράπεζά σας.

Το Soft1 FinTech παρέχει επίσης τη δυνατότητα μαζικής ενημέρωσης για έναν τύπο συναλλαγών (όπως πχ τα τραπεζικά έξοδα), καθώς και αντιστοίχισης μιας συναλλαγής με μια εγγραφή που έχετε ήδη καταχωρήσει στο σύστημα.


Υλοποιήστε τις τραπεζικές σας
συναλλαγές μέσα από το Soft1

Με το Soft1 FinTech, μπορείτε εξίσου εύκολα να πραγματοποιείτε καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές (όπως εμβάσματα σε προμηθευτές ή πληρωμές εξόδων) μέσα από το Soft1.

Με απλά βήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε τη σχετική εντολή μέσα από την αντίστοιχη ενότητα του Soft1 και να αποστείλετε τη συναλλαγή στην τράπεζα, ενεργοποιώντας αυτομάτως όλους τους ελέγχους που θέτει η τράπεζα για την επιτυχή ολοκλήρωσή της (όπως πχ η λήψη PIN μέσω SMS).