ΤΟ Enterprise Mobility ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!

Είναι σημαντικό η επιχείρησή σας να παραμένει ενημερωμένη για όσα συμβαίνουν στο χώρο της τεχνολογίας, αλλά και για τις τάσεις που αυτή παράγει, ώστε να παραμείνετε ανταγωνιστικοί. Από την άλλη, το ΕΜ δεν είναι απλά μια… cool τάση, είναι ο νέος τρόπος εργασίας μας, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ο υπόλοιπος κόσμος θα συνεχίσει να εργάζεται στο άμεσο μέλλον. Ας δούμε γιατί είναι σημαντικό να γνωρίσετε το ΕΜ και τα πλεονεκτήματά του.

Ευελιξία και παραγωγικότητα

Η αυξημένη ευελιξία των εργαζομένων θα έχει θετικό αντίκτυπο στο σύνολο του business σας. Τα κίνητρα των εργαζομένων θα βελτιωθούν, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να δουλεύουν από όπου μπορούν και όπου τους βολεύει, χάρη στη χρήση εργαλείων για πρόσβαση σε πληροφορίες που χρειάζονται άμεσα στα meetings με πελάτες ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Η βελτιωμένη ευελιξία μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη ικανοποίηση, κάτι που οδηγεί σε αυξημένη παραγωγικότητα.

Βελτιωμένη αξιοπιστία και ανταπόκριση

Ένα ακόμα βασικό πλεονέκτημα του EM είναι πως οι εργαζόμενοι θα μπορούν να παραμείνουν σε επαφή, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Τελικά, η έννοια του mobility είναι τρόπος ζωής, καθώς βασιζόμαστε στα smartphones μας για τις καθημερινές μας ανάγκες. Γιατί λοιπόν να μην κάνουμε το ίδιο και στην εργασία μας; Η λογική του mobilefirst επιτρέπει στους εργαζομένους να έχουν πρόσβαση στις επικοινωνίες και στα δεδομένα που χρειάζονται, αλλά και να απαντούν στους πελάτες άμεσα, αντί να πρέπει να περιμένουν την επιστροφή στον χώρο εργασίας τους.

Αύξηση δυνατοτήτων συνεργασίας

Χάρη στις δυνατότητες του ΕΜ, οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν σε επαφή μεταξύ τους, με τους πελάτες τους και με τα δεδομένα και τα αρχεία που έχουν στη διάθεσή τους ώστε η συνεργασία να είναι επιτυχής. Δεδομένου πως υπάρχει μια συνεχώς επεκτεινόμενη λίστα mobilebased λύσεων apps, δεν υπάρχει λόγος για τους εργαζομένους να μένουν καθισμένοι εμπρός στο γραφείο τους, ώστε να απαντήσουν σε ένα email, να επεξεργαστούν μια πρόταση ή να προσθέσουν το insight τους στο τελευταίο προσχέδιο ή παρουσίαση. Η έννοια του always connected μας επιτρέπει να συνεργαζόμαστε οπουδήποτεοποιαδήποτε στιγμή.

Περιορισμός περιττών εξόδων

Το ΕΜ επιτρέπει στους εργαζομένους να χρησιμοποιήσουν τις συσκευές που ήδη έχουν και με τις οποίες είναι εξοικειωμένοι. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις δεν θα επιβαρυνθούν με τις δαπάνες αγοράς συσκευών για καθέναν ξεχωριστά χρήστη ή ομάδα. Αξίζει λοιπόν η επιχείρηση να επενδύσει σε μια ενιαία λύση enterprise mobility, προκειμένου να τοποθετήσει κάτω από την ίδια «ομπρέλα» τους εργαζομένους της, μειώνοντας τις δαπάνες και εξαλείφοντας το πρόβλημα του κατακερματισμού.

Προσέλκυση «ταλέντων»

Προσφέροντας έναν πιο σύγχρονο και ελκυστικό τρόπο εργασίας, η επιχείρηση θα προσελκύσει το επιθυμητό προσωπικό. Η ευελιξία του ΕΜ μας επιτρέπει να παραμένουμε συνδεδεμένοι, αλλά ταυτόχρονα και ισορροπημένοι στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Ιδίως, οι νεότερης ηλικίας εργαζόμενοι θα εκτιμήσουν την ευελιξία που προσφέρει η προοπτική αυτή, με αποτέλεσμα την ορατή αύξηση της παραγωγικότητας.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.